Contacta amb Feres Hospital Veterinari de Manresa

Feres Hospital Veterinari de la comarca del Bages compta amb un ampli equip de professionals per a resoldre les necessitats dels propietaris de mascotes i cuidar la seva salut i benestar. Estem sempre, les 24 hores els 365 dies de l’any, per garantir l’atenció veterinària dels animals de companyia i respondre els dubtes i consultes dels nostres clients.

L’hospital té un fàcil accés i ubicació. Es pot accedir molt ràpidament per tres eixos de carreteres (eix transversal que comunica la zona nord-est de Catalunya, l’eix del Llobregat que comunica Barcelona amb el Nord i l’eix mitjà que comunica Manresa amb la Costa Daurada). Hi ha una parada d’autobús a 150 metres de l’hospital i l’aparcament és fàcil en zones properes a l’hospital.

Feres Hospital Veterinari

Adreça

Carrer d’Enric Morera, 9
08243 Manresa Barcelona

Horaris

Urgències veterinàries les 24 hores
Obrim els 7 dies de la setmana, inclosos festius.

Horari de consultes:
9:00h – 21:00h

Feres Clínica Veterinària

Adreça

Avda. Torrent Canigó, 53, Baixos
08250 Sant Joan de Vilatorrada

Horaris

Dilluns a Divendres:
9:00h – 13:00h
16:00h – 21:00h
Consultes els dimarts, dimecres i dijous

Dissabtes:
9:00h – 13:00h

Urgències
Presencials amb veterinari i ATV els caps de setmana.

Formulari Contacte

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable FERES VETERINARIS SLP. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Carrer d’Enric Morera, 9, 08243 Manresa. Barcelona o mitjançant un correu electrònic a info@feresveterinaris.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.