Feres Hospital Veterinari de Manresa i el Bages

Feres Veterinaris va ser fundat fa més de 15 anys per Santi Férriz. Des de llavors s’ha convertit en un centre veterinari de referència a Manresa i la comarca del Bages, primer com a clínica veterinària i des de l’any 2017 com a hospital veterinari.

Sempre ha ofert l’excel·lència, la innovació i la màxima qualitat en l’atenció veterinària, les especialitats i els tractaments més avançats, així com els equipaments d’última generació que garanteixen la seguretat i eficàcia en els seus serveis mèdics.

Actualment Feres Hospital Veterinari està acreditat en Qualitat Certificada Veterinària per a Consulta, Cirurgia, Hospitalització i Urgències.

La nostra filosofia

La filosofia de Feres Veterinaris s’ha enfocat sempre en el treball en equip, la millora contínua, la professionalitat, la dedicació i l’afecte i atenció als animals.

Per això s’inverteix constantment en la creació d’un equip de professionals cohesionats que utilitzen processos de treball orientats a oferir la màxima qualitat d’atenció a les mascotes i al seu propietari.

certificado-calidad

Actualment Feres Hospital Veterinari està acreditat en Qualitat Certificada Veterinària per a Consulta, Cirurgia, Hospitalització i Urgències.

La nostra història

Feres Veterinaris és fundat el 2004 pel seu actual gerent i veterinari Santi Férriz i és guardonat amb un segon premi a la innovació empresarial, la qual cosa és una mostra de l’èxit i reconeixement que actualment gaudeix aquest centre.

L’any 2017 s’obre el nou hospital veterinari a Manresa amb disseny i equipament punter i influències dels hospitals dels Estats Units, fidel a la qualitat de servei i professionalitat que l’equip de Feres ofereix als seus clients.

Veterinaris

equipo_veterinario_feres11

Santi Férriz

Veterinari i Gerent
equipo_veterinario_feres9

Anna Sotorra

Veterinària
equipo_veterinario_feres6

Mireia Salada

Veterinària
hospital_Ferres_nuria

Núria Seuba

Veterinària
equipo_veterinario_feres7

Neus Sibera

Veterinària
hospital_ferres_raquel

Raquel Ordoño

Veterinaria
laura arranz

Laura Arranz

Veterinaria

ATV

equipo_veterinario_feres5

Meritxell Sala

ATV
hospital_ferres_saray

Saray Valverde

ATV
hospital_ferres_claudia

Claudia de la Mata

ATV
equipo_veterinario_feres8

Laura Corominas

Atenció al client
equipo_veterinario_feres10

Ariadna Pérez

ATV
abril dominguez

Abril Dominguez

ATV, Recepcionista
laura parraga

Laura Parraga

Recepcionista
equipo-clinica-feres2

Palmira Cortés

ATV, Responsable de la Clínica Sant Joan

Administració

hospital_Ferre_carme

Carme Sánchez

Administrativa i gestió de clients

Perruqueria

No hay miembros de equipo