Oncologia i Quimioterapia

Oncologia i Quimioterapia

L’Oncologia és una especialitat veterinària cada vegada més necessària en qualsevol centre de referència, donat l’elevat nombre i freqüència de casos que es donen en els petits animals de companyia: malalties com el mastocitoma, limfoma, sarcomes, melanomes, tumors de mama, entre altres processos oncològics.

Per a un diagnòstic precoç de càncer, aconsellem protocols preventius com una revisió anual que inclou anàlisis i proves de diagnòstic per imatge, especialment en els animals geriàtrics.

Comptem amb diverses tècniques de diagnòstic per al seu estadiatge (anàlisis clíniques, citologies i biòpsies, diagnòstic per imatge…) i d’equipaments avançats per al seu tractament més adequat: intervencions quirúrgiques oncològiques, quimioteràpia i cures pal·liatives per millorar la seva qualitat de vida i longevitat quan la malaltia està molt avançada i és irreversible.

Al nostre hospital utilitzem diversos tractaments de la quimioteràpia que s’adapten a les particularitats de cada cas: quimioteràpia per via oral, per via intravenosa, metronòmica, intralesional, etc. Gràcies a la quimioteràpia podem allargar la vida de les mascotes i millorar el seu benestar.

Serveis veterinaris a Manresa

Estàs interessat en algun servei?

Posa't en contacte amb nosaltres per a atendre't personalment i resoldre els teus dubtes.