Rehabilitació Indiba, Magnetoteràpia i làser

Rehabilitació Indiba, Magnetoteràpia i làser

La rehabilitació és part de l’èxit d’una intervenció i de la reducció del temps de recuperació. Mitjançant la Rehabilitació i la Fisioteràpia ajudem a gossos i gats a recuperar-se després d’una lesió i tractem les possibles complicacions òssies i musculars, minimitzant així el temps de convalescència de les mascotes.

Disposem d’equips d’última generació i de les tècniques més avançades per tractar pacients amb patologies articulars o musculars (artrosi, artritis, displàsia de colze i de maluc, contractures…) i ajudem a la correcta rehabilitació d’aquells animals que acaben de ser operats perquè les ferides cicatritzin més ràpidament i de forma correcta.

La Rehabilitació Indiba és una tècnica de rehabilitació i electroteràpia avançada que aplica un augment de temperatura a la zona lesionada i aconsegueix accelerar els mecanismes naturals de reparació dels teixits.

S’anomena Magnetoteràpia al tractament mitjançant camps magnètics. Els camps magnètics aplicats en medicina són de baixa freqüència i de baixa intensitat. La magnetoteràpia produeix un augment de la pressió parcial d’oxigen en els teixits, fa efecte sobre el metabolisme del calci en ós i sobre el col·lagen, estimulant l’ossificació, la cicatrització de ferides, la relaxació muscular, la vasodilatació local amb efecte tròfic, l’efecte antiinflamatori, l’efecte de regulació circulatòria i l’efecte analgèsic.

Fem servir el Làser en fisioteràpia amb eines d’alta tecnologia que està revolucionant la pràctica de la fisioteràpia. Mitjançant l’ús d’aquesta tecnologia, els professionals qualificats garanteixen la millor recuperació possible i en terminis sensiblement inferiors als habituals.

Serveis veterinaris a Manresa

Estàs interessat en algun servei?

Posa't en contacte amb nosaltres per a atendre't personalment i resoldre els teus dubtes.