TAC

A Hospital Veterinari Feres seguim creixent. Hem posat a la teva disposició la última tecnologia en TAC que permet un diagnòstic ràpid, fiable i mínimament invasiu per als nostres pacients. El nostre servei de TAC veterinari conjuntament amb els nostres veterinaris especialistes qualificats, ens fa un centre de referència en el diagnòstic per la imatge a la Catalunya Central.

La tomografia computaritzada (TC), també anomenada TAC veterinari o escàner, és un procediment avançat de diagnòstic per imatge. Similar a les radiografies convencionals està basat en els raigs X, però en aquest cas les imatges obtingudes són molt més complexes i informatives. Aquestes imatges s’analitzen mitjançant un sistema informàtic que permet visualitzar diferents plans i fins i tot reconstruccions tridimensionals. 

El TAC ens ofereix als veterinaris molta informació precisa anatòmica per poder arribar al diagnòstic. El TAC és imprescindible en el diagnòstic de malalties en què les proves més senzilles, com ara radiografies o ecografia, no ofereixen prou informació per al diagnòstic o per a la planificació del tractament.

Les aplicacions de la TC tomografia computeritzada en petits animals, són nombrosos i poden millorar el diagnòstic de patologies en totes les àrees corporals: cap, tòrax, abdomen, columna vertebral, teixits tous, vascular..una eina tecnològica necessària en medicina veterinària.

A Feres Hospital Veterinari de Manresa seguim creixent amb la tecnologia més avançada per garantir la millor atenció als pacients, distingint-nos per la nostra professionalitat i qualitat humana. 

Serveis veterinaris a Manresa

Estàs interessat en algun servei?

Posa't en contacte amb nosaltres per a atendre't personalment i resoldre els teus dubtes.